Skip to content
06 - 54 96 85 79 info@ledsvoetbal.nl

UITLEG LEDS VOETBAL SPEL

Hoe ziet het LED voetbalveld eruit?

Bij Leds Voetbal worden het veld en de 2 doelen volledig omtrokken door lichtslangen met duizenden LED lampjes. Deze verlichting is gewoon aan te sluiten op 230V netstroom. Dus niet slechts een paar glow-pionnen ter markering, maar een duidelijk zichtbaar speelveld. De 2 teams , rood en wit, zijn ook eenvoudig te herkennen. Elke speler draagt een speciaal gemaakt lichthesje, met 4 led lampjes op de borst en 4 led lampjes op de rug. De keeper is goed te onderscheiden van z’n medespelers. Hij gebruikt de knipperlichtfunctie van zijn lichthesje. Ook de bal wordt met led verlicht.

Leds Voetbal indoor en outdoor

Leds Voetbal kan je gewoon op een (kunstgras) voetbalveld spelen. Maar ook indoor kan je Leds Voetballen. De spelregels wijken niet af van een reguliere voetbalwedstrijd. Afhankelijk van de leeftijd wordt er 5-5 t/m 7-7 gespeeld.

Leds Voetbal speler
Leds Voetbal Outdoor 4 velden in Rhenen

Afmeting speelveld

Een led voetbal speelveld buiten is standaard 25×35 meter groot. Voor toernooi avonden is gebleken dat 25×35 meter gemiddeld genomen het meest geschikte formaat is voor alle leeftijden. Tijdens een toernooi het formaat van het speelveld aanpassen is niet wenselijk. Andere veldafmetingen zijn eventueel in overleg mogelijk.

In de zaal hangt het formaat van het veld voornamelijk af van de beschikbare ruimte.

Leds Voetbal speler

Weersomstandigheden

Leds Voetbal kan alleen gespeeld worden bij droog weer. Wind, vorst of mist zijn geen beperkingen. Maar bij regen, hagel of sneeuw, kan er niet gespeeld worden. De materialen zijn daar niet tegen bestand. Wij vragen geen borgsom, maar behouden ons wel het recht voor om bij tegenvallend weer de geplande avond te verplaatsen. Daar zijn geen meerkosten aan verbonden.  

4 Led Voetbalvelden van LEDS VOETBAL!
leds voetbal banners 1950x500px nr2
Back To Top